lördag 11 juli 2009

BABY KLÄDERJag har haft lite datorkrångel, därav lite färre inlägg på den senaste tiden.


Men nu funkar det igen.
Under tiden har jag passat på att sy lite babykläder, jag vet sedan innan att det kan vara svårt att hitta babykläder om man går i väntans tider och inte vet om det blir en pojke eller flicka.Därför tänkte jag att sy upp en liten hög med kläder som passar både pojke och flicka.


Där låg en meter med Jofotex röda elefanttyg och bara väntade, så det fick det bli.Ett par byxor med mudd i midjan och bensluten, sparkbyxor med mudd i benslut och ringningar.En omlott tröja kantad med elefanterna, allt är sytt i stl 56 men byxorna är stora uppskattar dom själv till stl 62-68.
Det kommer ett par byxor till i stl 56 och en hel dräkt i stl 50(stor storlek) i det röda elefant tyget.Har oxå sytt ett kit i orange rand, även där omlott tröja, kantad med randen.
Byxorna är i stl 56 och en mindre modell än dom i rött elefanttyg.Mönsterna är en blandning av olika tidskrifter och gamla mönster, de flesta är ändrade i modellen på ett eller annat sätt.Den vita interlocken är från Jny Design, Orange rand från Allt om handarbete, röda elefanter från Jofotex.

Det går bra att maila mig om intresse finns allt är till salu.
Ha en fortsatt trevlig kväll, symaskinen kallar./Åsa

3 kommentarer:

  1. vad snygga kantband! riktigt fint med mönstrat tyg! syr du dina med sick sack?

    SvaraRadera
  2. Jag gör remsor som är 4cm breda och overlockar en kanten.
    Sen sick sackar jag fast dom med 1 cm sömsmån, räta mot räta.
    Pressar dom uttåt med strykjärnet, viker runt kanten och sick sackar past kanten från rätsidan./Åsa

    SvaraRadera