fredag 13 januari 2012

Obloggade brallor!

jag sydde ett par manchester byxor till min son som han skulle ha på julafton. Manchestern är elastisk och kommer ifrån Tygpyssling. Sydde efter mönstret som heter LONG SLIM LEGS, ur sista Ottobrnummret 2011. Jag skippade dock benfickorna, tycker inte riktigt att det passar på finbyxor. Mätte och sydde efter stl 134, och dom satt som en smäck! För att dom skulle passa in i mitt turkos-svart tema denna julen gjorde jag detaljerna i turkost, de syns ju inte riktigt när byxorna sitter på(men jag vet ju att dom finns där).
Jättebra mönster på byxor som jag kan rekomendera. Men skjortan och slipsen köpte jag, man hinner ju inte sy allt. Just nu försöker ja påta ihop ett par virkade grytlappar och jag har faktiskt stickat en halsduk oxå, jag är inte så bra på stickning och virkning(men man måste ju öva lite på enklare saker). Åsa

11 kommentarer:

  1. De är verkligen jättesnygga!
    Alltid roligt med snygga detaljer, även om man bara ser dem själv =)

    Har tänkt ge mig på att sy ett par byxor till största killen, torde bli samma storlek som för dig. Förstår jag rätt att de är ganska smala eller?

    SvaraRadera
  2. Gillar de turkosa detaljerna! Hoppas vi får se halsduk och grytlapparna framöver, alltid kul att varierar sig och prova något som man inte är så bra på. (Försöker nämligen själv ge mig på virkning men det går sådär)

    SvaraRadera
  3. Superfina! De ser verkligen proffsiga ut :-)

    SvaraRadera
  4. Virkelig flotte bukser!! Du er innmari dyktig altså....

    SvaraRadera
  5. Snygga! och dragkedja.. Säkert inte så svårt som det ser ut, men jag har aldrig provat.

    SvaraRadera
  6. Imponerande! Kan tänka mig att det tog lite tid att sy dessa med alla detaljer! Ser verkligen fina ut!

    SvaraRadera
  7. Wow vilket jobb. Jag är väldigt imponerad.

    SvaraRadera
  8. Fantastiska! Du kan verkligen sy, du! Välgjorda byxor är verkligen värt allt jobb - man myser varje gång man ser dem. Snyggt med de turkosa detaljerna.

    SvaraRadera
  9. Oj, så fina byxor! Gillade också de turkosa detaljerna, blev väldigt snyggt.
    Ser ut som att de är köpta i affär, och med det menar jag absolut inget negativt utan att de är perfekt sydda. ;)

    SvaraRadera